-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:14580 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

*- خانمي را به اين صورت به عقدموقت خود در مي آورم آيا اين نحوه اجرا صيغه درست است يا خير ؟« پس از اين كه مدت ومَهر را مشخص نموديم اين عبارت را زوجه خواند« زوجتكِ نفسي في المده المعلومه علي المهر المعلوم» ماهم گفتيم «قَِبلتُ» از پاسخي كه مي دهيد متشكرم واگرغلط گفته وخوانده شده پاسخ درست آن رابراي ما بنويسيد؟
ج1- اگرخود زن ومرد بخواهند صيغه عقد غير دائم (موقت) رابخوانند بعدازآن كه مدت را معين كردند چنانچه زن بگويد:« زوجتكِ نفسي في المده المعلومه علي المهر المعلوم» بعد بدون فاصله قابل توجهي , مرد بگويد.« قَِبلتُ» صحيح است .
رساله آيه الله سيستاني ص, 473 مسله, 2329
چند شرط در عقد ازدواج لازم است.
1 - آنكه بنابراحتياط واجب به عربي خوانده شود.
2 – مرد و زن يا وكيل آنان كه صيغه را مي خوانند قصد إنشاء داشته باشند. يعني: اگر خود مرد وزن صيغه رامي خوانند زن به گفتن« زوجتك نفسي» قصدش اين باشد كه خود را همسر او قراردهد. ومرد به گفتن« قبلتُ التزويج» همسر بودن او را براي خود قبول بناميد اگر وكيل گرفته اند بايد وكيل هم قصد إنشاإ داشته باشد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.